Yritys

Tämän lisäksi puhelinpalvelunumeromme 0600-411011 palvelee kello 9-21. Palvelumaksu on 2,5 €/min+pvm.

Asunto- ja rakentamisriidat

Selvitämme asunnon myynnistä, vuokrauksesta, rakentamisesta ja korjausrakentamisesta aiheutuneet riidat sekä vastuukysymykset asunto-osakeyhtiöissä.

Perheoikeus

Laadimme avioehtosopimuksia ja testamentteja. Autamme perhesuhteiden muutostilanteissa laatimalla sopimuksia omaisuuden jaosta, lasten huollosta ja tapaamisoikeudesta sekä avustamme oikeudenkäynneissä.

Rikosoikeus

Toimimme rikoksesta epäillyn avustajina/puolustajina esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Avustamme myös rikoksista kärsineitä asianomistajia oikeudenkäynneissä.

Konkurssioikeus

Toimimme konkurssipesän pesänhoitajana. Laadimme konkurssivalvontoja velallisten konkursseissa ja hoidamme takaisinsaantivaatimuksia.

Perintöoikeus

Kuolintapauksissa huolehdimme kokonaisvaltaisesti kuolinpesän asioiden hoitamisesta aina perunkirjoituksesta perinnönjakoon saakka. Toimimme myös pesänselvittäjinä ja pesänjakajina sekä avustamme pesänjakokokouksissa tilanteissa, joissa asiaa ei ole saatu sovittua.

Sopimusoikeus

Korostamme aina sopimuksenteon järkevyyttä ja huolehdimme tarvittavien sopimusten laadinnasta yksityishenkilöille ja yrityksille.

Oikeudenkäynnit

Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa riita-ja rikosoikeudenkäynneissä.

Vahingonkorvausoikeus

Hoidamme henkilö- ja esinevahinkoihin liittyviä toimeksiantoja sekä vahinkoa kärsineiden että vahingon aiheuttajien puolesta. Hoidamme vakuutussopimusten tulkinnasta syntyviä riitoja.

Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeuden puitteissa huolehdimme uusien yritysten perustamisesta. Laadimme yrityksen toiminnan kannalta keskeiset sopimukset ja avustamme yrityksen luovuttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Jos ette ole varma voimmeko auttaa, voitte tiedustella sitä suoraan meiltä, ilman että se velvoittaisi Teitä mihinkään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.