Lakitoimisto Helsinki

ADVOA Asianajotoimisto Oy palvelee ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Lakimiehemme auttavat yrityksiä esimerkiksi vahingonkorvaus- ja sopimusasioissa sekä uusien yritysten perustamiseen liittyvissä toimenpiteissä. Yksityishenkilöille tarjoamme muun muassa kattavat perhe-, perintö- sekä riita- ja rikosoikeudellisiin asioihin liittyvät palvelut.

Lakimies yksityishenkilöille ja yrityksille

Lakimiehemme laativat yhdessä sinun kanssasi kaikki tarvitsemasi asiakirjat ja antavat tilanteeseesi liittyvät oikeudelliset neuvot. Luotettava lakiasiaintoimistomme tukee sinua erilaisissa elämäntilanteissa – palvelemme kaikissa lakiasioissa asiantuntevasti, jokaisen asiakkaan tapaukseen huolellisesti perehtyen.

Asiakkaamme saat aina ensiluokkaista palvelua kilpailukykyisin hinnoin. Tutustu palveluihimme tarkemmin »

Kerro asiasi meille

Lakitoimistoltamme saat henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa lakipalvelua. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Lakimiehemme auttavat sinua löytämään sopivan oikeudellisen tavan ratkaista tilanteesi. Pelkkä yhteydenotto ei velvoita vielä mihinkään, ja meitä voi tulla tapaamaan myös toimistollemme Helsinkiin. Saat meiltä nopean avun haastaviltakin tuntuviin ongelmiin myös puhelimitse. Lakipuhelimemme antaa oikeudellista neuvontaa joka päivä klo 9–21 välillä!

Lakitoimistomme palvelee Helsingissä muun muassa:

Lakimies auttaa ennakoimaan erilaisia elämäntilanteita ja -muutoksia

Lakimieheen kannattaa tukeutua heti, kun vähänkään epäilet tarvetta oikeudelliselle avulle. Usein jo lyhyt keskustelu lakimiehen kanssa auttaa ymmärtämään, miten juuri sinun tilanteessasi on paras edetä. Lakiasiaintoimiston avulla monia asioita voi myös ennakoida, eikä aina ei tarvitse olla akuuttia tapahtumaa tarvitakseen lakimiehen apua. Lakimies voi auttaa esimerkiksi sopimuksien laatimisessa ja tulkitsemisessa, asiankirjojen käsittelyssä ja testamentin laatimisessa. Pitämällä huolta omista oikeudellisista sopimuksista sekä päivittämällä esimerkiksi testamenttia ja avioehtoa tarpeiden mukaan voit ennaltaehkäistä monien elämän yllättävien tilanteiden seuraamuksia.

Lakitoimistomme on Suomen Asianajajaliiton jäsen

Asianajotoimistomme lakimiehet ovat suorittaneet myös asianajajatutkinnon, ja kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Ainoastaan asianajajaliitton jäseneksi hyväksytty lakimies saa lain mukaan käyttää asianajaja-nimikettä. Jäsenille on myös säädettyjä kelpoisuusehtoja ja edellytyksiä, jotka liittyvät niin kokemukseen kuin koulutukseen. Lakimiehen täytyy esimerkiksi suorittaa erillinen asianajajatutkinto, ja hänellä on oltava jo vähintään neljän vuoden kokemus lakimiestehtävistä voidakseen toimia myös asianajajana. Lakiasiantoimistolla tai asianajotoimistolla on velvoite vastata tarjoamansa palvelun asianmukaisuudesta ja laadukkuudesta. Tutustu lisää osoitteessa www.asianajajaliitto.fi.

Mitä eroa on lakimiehellä ja asianajajalla?

Lakimies on yleisnimike, jolla tarkoitetaan juridisen korkeakoulututkinnon suorittaneita henkilöitä. Asianajaja on puolestaan suorittanut korkeakoulututkinnon lisäksi myös erillisen asianajajatutkinnon. Ero asianajajan ja lakimiehen välillä on siis koulutuksen taso. Lisäksi asianajajilta vaaditaan pidempää kokemusta lakimiehen tehtävistä.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.