Palvelut

Kattavat palvelut yksityisille ja yrityksille ADVOA Asianajotoimisto Oy palvelee ammattitaidolla yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Autamme yrityksiä kattavasti, palvelemme esimerkiksi vahingonkorvaus- ja sopimusasioissa. Huolehdimme myös uusien yritysten perustamiseen liittyvien sopimusten laatimisessa yhtiöoikeuden puitteissa tai yrityksen luovuttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme yksityishenkilöille kattavasti perhe-, perintö- sekä riita- ja rikosoikeudellisiin asioihin liittyviä palveluita. Laadimme yhdessä sinun kanssasi kaikki tarvitsemasi asiakirjat ja annamme tilanteeseesi liittyvät oikeudelliset neuvot luotettavasti ja ammattitaidolla. Anna meidän auttaa sinua varautumaan erilaisia elämäntilanteita ja -muutoksia varten.

Asiakkaamme saavat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua ensiluokkaisissa Helsingissä sijaitsevissa tiloissamme.
Tämän lisäksi puhelinpalvelunumeromme 0600-411011 palvelee kello 9-21.

Asunto- ja rakentamisriidat

Selvitämme asunnon myynnistä, vuokrauksesta, rakentamisesta ja korjausrakentamisesta aiheutuneet riidat sekä vastuukysymykset asunto-osakeyhtiöissä.

Perheoikeus

Laadimme avioehtosopimuksia ja testamentteja. Autamme perhesuhteiden muutostilanteissa laatimalla sopimuksia omaisuuden jaosta, lasten huollosta, elatuksesta ja tapaamisoikeudesta sekä avustamme oikeudenkäynneissä.

Rikosoikeus

Toimimme rikoksesta epäillyn avustajina/puolustajina esitutkinnassa ja oikeudenkäynnissä. Avustamme myös rikoksista kärsineitä asianomistajia oikeudenkäynneissä.

Konkurssioikeus

Toimimme konkurssipesän pesänhoitajana. Laadimme konkurssivalvontoja velallisten konkursseissa ja hoidamme takaisinsaantivaatimuksia.

Perintöoikeus

Kuolintapauksissa huolehdimme kokonaisvaltaisesti kuolinpesän asioiden hoitamisesta aina perunkirjoituksesta perinnönjakoon saakka. Toimimme myös pesänselvittäjinä ja pesänjakajina sekä avustamme pesänjakokokouksissa tilanteissa, joissa asiaa ei ole saatu sovittua.

Sopimusoikeus

Korostamme aina sopimuksenteon järkevyyttä ja huolehdimme tarvittavien sopimusten laadinnasta yksityishenkilöille ja yrityksille.

Oikeudenkäynnit

Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa riita-ja rikosoikeudenkäynneissä.

Vahingonkorvausoikeus

Hoidamme henkilö- ja esinevahinkoihin liittyviä toimeksiantoja sekä vahinkoa kärsineiden että vahingon aiheuttajien puolesta. Hoidamme vakuutussopimusten tulkinnasta syntyviä riitoja.

Yhtiöoikeus

Yhtiöoikeuden puitteissa huolehdimme uusien yritysten perustamisesta. Laadimme yrityksen toiminnan kannalta keskeiset sopimukset ja avustamme yrityksen luovuttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palkkioperusteena on aikaveloitus. Tuntihinta toimistollamme on 248 € (sis ALV 24%). Veloitus lasketaan alkavalta 15 minuutilta. Oikeusturvavakuutuksissa vakuutetun omvastuu on yleensä 15 % kustannuksista vakuutusmäärään saakka. Hoidamme toimeksiantoja myös oikeusapupäätösten perusteella. Jos ette ole varma voimmeko auttaa, voitte tiedustella sitä suoraan meiltä, ilman että se velvoittaisi Teitä mihinkään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.